Schampo mot håravfall

För att se till att man inte utsätts för håravfall kan man stärka sin hårväxt genom att behandla sitt hår med olika schampon som är skapade för att stimulera hårväxt och de flesta av de schampon som finns på marknaden tillför keratin som finns naturligt i ditt hår och eftersom du tillför detta ämne hjälper detta din hårväxt att upprätthålla en högre halt av keratin i hårbotten. Ifall man vill slippa håravfall när man i släkten har anlag till ärftligt håravfall bör man välja ett schampo kombinerat av ett medel som motverkar DHT som är den vanligaste orsaken till håravfall. DHT gör så att hårsäckarna minskar i storlek och till slut tappar du hårstrå efter hårstrå snabbt och dina hårsäckar slutar fungera. Därför är det bäst att behandla sitt hår med både keratin och motmedel för DHT för att bromsa upp och till slut få stop på håravfallet.

Lotion för att stimulera din hårtillväxt:

Lotion mot håravfall
Lider du av tunnhårighet så kan TRX2 Lotion främja och stimulera din hårtillväxt vilket kan ge dig ett tjockare och fylligare hår.

Många tillverkare säljer schampo och hårvårdande medel i samma serie och dessa är beprövade tillsammans och det är ett bra ställe att börja. Börja med att testa ett märke och ifall det inte är optimalt för dig så kan du byta medel och i slutändan hitta den som passar dig bäst. Idag finns det schampo för motverkande av håravfall i olika parfym vilket inte var vanligt när man började tillverka denna typ av medel. På detta sätt kan man hitta din favoritlukt och bygga på ditt hår tills man uppnår tjocka hårstrå och en hälsosam hårbotten.

Det absolut viktigaste är att uppehålla en ren och balanserad hårbotten som kan stå som en bra grund och stimulera ny och kraftigare hårväxt. De flesta special schampos gör att hårbotten erhåller denna nya balans av renlighet och förhindra nybildandet av hormonet DHT. Det är viktigt att när man hittat det preparatet som fungerar bra för dig att man fortsätter använda detsamma hela tiden. Det är rekommenderat att man provar medlet och schampot ihop under en period av minst 3 månader innan man ser effekt, speciellt ifall man börjar se första symptom av håravfall. En frisk hårbotten behöver hela tiden tillförsel av keratin som hjälper ditt hår att gro starkare och starkare.

När det gäller håravfall för kvinnor kan detta oftast bero på hög medicinering eller att man precis blivit med barn eller ammar. Ifall du upplever håravfall och detta inte existerar i din släkt ska man först uppsöka läkare för att få hjälp med sitt problem med håravfall. Ifall du har håravfall i släkten kan du börja använda schampon som ett förebyggande medel mot just håravfall. Det finns speciella serier mot håravfall för just kvinnor och dessa skiljer sig gentemot män då kvinnor oftast har längre hår än män i allmänhet och detta betyder att ett speciellt balsam skall användas regelbundet ihop med det schampo som är beprövat för just kvinnor.

Man skall inte förväxla schampon som finns i vanliga butiker då dessa inte är beprövade för att stärka håret gentemot håravfall utan är bara för att stärka håret som redan växt ut och inte att förebygga håravfall.